Brotte Cairanne Creation Grosset

kr.150,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 821039 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

BROTTE CAIRANNE CREATION GROSSET

En vin med stor fylde og kompleksitet fra Domaine Grosset, Brottes absolutte perle uden for Chateauneuf-du-Pape.

God til:
Svinekød, vildt, ost – kraftig

GENERØS OG FYLDIG
Création Grosset er intens rubinrød i glasset. Duften er intens og frugtig og domineret af frisk frugt med noter af krydderier, som giver vinen stor kompleksitet. Smagen har som duften en flot fylde, er krydret og med noter af vilde bær og svesker og hints af toast. Création Grossets flotte struktur med de fine tanniner fuldendes af en lang og fyldig eftersmag.

Særdeles velegnet til f.eks. serranoskinke, svamperisotto, vildt i rødvinssauce eller gedeost.

Serveringstemperatur: 16-17°C

Fremstilling
Création Grosset er lavet af Grenache, Mourvèdre, Syrah og Carignan, de mest udbredte druer i Cairanne. Markerne dyrkes efter bæredygtige principper med omhyggelig beskæring og høst. Druerne håndplukkes ved optimal modenhed, hvorefter de i små kasser transporteres hurtigt til vineriet for at starte vinifikationen med hele druer. På vineriet afskilkes og presses druerne let. Fermentering foregår ved 28°C efterfulgt af en ca. 3 uger lang maceration. Vinen lagrer først på betontanke for at udvikle frugten i vinen og dernæst på 100 år gamle store egetræsfade for at udvikle fylde og længde. Efter otte til ni måneder tappes vinen på flasker.

Om producenten
I 1931 slog Laurent Charles Brotte sig ned i det prestigefyldte vinområde Châteauneuf-du-Pape i Rhône-området. Her kastede den unge Charles sig over vindyrkning og anlagde et tapperi i den lille by og således blev kimen til Maison Brotte lagt.

Laurent Charles Brotte viede sit liv til at forsyne vinelskere over hele verden med kvalitetsvine, der afspejler områdets stil og karakteristika. I 1952 fik han ideen til brandet ”La Fiole du Pape”, som for alvor slog Châteauneuf-du-Pape fast i folks bevidsthed, og i dag eksporteres ”La Fiole du Pape” til 90 lande i hele verden. Maison Brotte er i dag et dynamisk vinfirma med over 60 ha og 4 ejendomme: Domaine Barville, Château de Bord, Domaine Grosset og Domaine de l’Aube men også eget tapperi. I 1972 anlagde familien desuden et museum, hvor de besøgende kan kigge nærmere på Rhône dalens historie.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brotte Cairanne Creation Grosset”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter