Belsazar Rose Vermouth

kr.254,00

4 på lager

Varenummer (SKU): 2311009 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

SOMMERAGTIG OG HARMONISK

Farven er sart rosa. Duften er præget af rød grapefrugt, og smagen er fyldt med overraskelser, let bitter og sommeragtig. En harmonisk blanding af rød grapefrugt, appelsin og appelsinblomster med hindbær og ribs i eftersmagen.

Nyd den med tonic eller i klassiske cocktails som f.eks. en Pink Martini.

Serveringstemperatur:
8-10°C

Fremstilling
Der bruges udelukkende nøje udvalgt vin fra lokale, pålidelige partnere, som har samme holdning til kvalitet og passion for produkterne, som Max og Sebastian. Belsazars komplekse smag kommer fra udtræk af urter, krydderier, blomster og avner, alle lige så varierede som Berlins kvarterer. Udtrækket ligger i blød i store glasballoner. Udover udtrækket tilsættes et skvæt frugtbrandy og most fra druer fra Black Forest-området. Den endelige blanding lagrer i op til tre måneder på neutrale fade, så drikken kan udvikle sin egen sammensætning af komplekse aromaer. Lagringen på neutrale fade i stedet for træfade giver Belsazar den forfriskende smag, kompleksitet og balance.

Om Producenten
Med base i Berlin og rødder i Baden, kombineres det traditionelle og det gode håndværk med en urban og moderne livsstil i Belsazar White vermouth. Grundlæggerne, Max og Sebastian, deler en brændende passion for de regionale vine fra Baden, fantastiske destillerier og exceptionelle opskrifter med kærlighed til den kreative sans, der næres i Berlins gader. Resultatet er en vinaperitif i særklasse, som forener friheden i Berlin og den jordbundne følelse af den mørke skov.

SMAGSNOTER
Grapefrugt, appelsin, hindbær, ribs

ALKOHOL OG INDHOLD
17.5 % / 75 cl

LAND
Tyskland

PRODUCENT
Belsazar

SERVERINGSTEMPERATUR
8-10°

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Belsazar Rose Vermouth”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter