Barr Hill Tom Cat Gin

kr.700,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3411139 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Forestil dig et sted, hvor landbrugsjord møder skov, og folk bor ved landet. Hvor dybe skovarme smelter sammen med vildblomster i sollys. Det er deres inspiration og hjertet i deres opmærksomme tilgang til destillering. Deres destilleri ligger i Caledonia County, Vermont og inspireret af udsigten over Barr Hill Nature Preserve. Caledonia Spirits blev grundlagt på en vision om at støtte lokalt landbrug ved at anvende lokale råvare i Barr Hill.

De bruger ren spiritus lavet på korn, som et lærred til at tydeliggøre kombinationen af enebær og rå nordlig honning. Den rå honning er tilføjet lige før aftapning, og giver ginnen unikke blomstrekvaliteter, der varierer fra sæson til sæson og udvalg af blomster.
BARR HILL TOM CAT GIN
Når den perfekte kombination mødes sker der magiske ting

Næsen: Honning og enebær kæmper mod de tunge dybe noter af træ. Let sødme med en dyb fylde.

Munden:Dyb og mørk fylde med egetræsnoter sammen med en dyb sødme som kan spores hen af vanilje. Enebærren træder tydeligere frem og viser os at det er en gin vi sidder med. Honningen er ret afdæmpet, men den giver en rund fornemmelse og en let sødme.

Finish: Ligesom med deres anden gin, så træder honningen tydeligere frem og giver en sødmefuld afslutning. Den er stadig dyb, men har med karamelliseret noter en lækker smag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barr Hill Tom Cat Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter