Udsalg!

Alain Brumont, Ch Bouscasse Vendemiaire

DKK100,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 621246 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

FRISK OG SØDMEFULD
Vinens strålende hørgule farve står flot i glasset. Duften er rig på eksotisk frugt, mango og abrikos. En sprød og lækker smag af frisk frugt fylder munden og bliver hængende i lang tid.

Château Bouscassé Vendémiaire er perfekt til foie gras men er også et godt valg som aperitif, til et stykke chokolade eller til frugtdesserter.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Vendémiaire er lavet af Petit Manseng-druer fra 50 år gamle vinstokke. Når Petit Manseng høstes sent på sæsonen, tørrer druerne delvist på vinstokkene og tilfører vinene ren smag af kandiseret frugt. Brumont laver tre forskellige cuvéer af sød Pacherencvin afhængig af høstdatoen (oktober, november eller december) De opkaldes efter månedernes navne i den franske revolutionskalender: Vendémiaire, Brumaire og Frimaire. De tre cuvéer inddeles efter sødhed: 18º for Vendémiaire, 19º for Brumaire og 20º for Frimaire. Klaserne presses hele og mosten udvælges direkte fra pressen. Vinen gærer i nye fade ved 18ºC, og gæringen stoppes ved afkøling, når det ønskede resultat er opnået. Herefter lager vinen 12 måneder på træfade.

Om producenten
Alain Brumont går højt op i at leve og dyrke sine druer i pagt med naturen, respektere og lytte til det omkringliggende miljø. Derfor bruger han ikke pesticider og med vinmarker beliggende 100 km fra nærmest mulige forureningskilde begrænses forureningen af både vand og marker. Alain Brumont er i stand til at bruge sine egne metoder til at give vinen det udtryk, han ønsker. Han observerer miljøet, eksperimenterer på alle mulige måder, fordi han har et ønske om at trække substansen ud af vinmarkerne og fylde det på flasker. Således får den, der drikker hans vin, et indtryk af de omgivelser, druerne er dyrket i. Udvælgelsen af druerne starter allerede i vinmarkerne inden høsten. Drueklaserne tyndes, så kun de klaser, der er på samme modningsstadie, bliver siddende tilbage. Ligeledes fjernes mange af bladene for at give druerne så meget sol som muligt.

Alain Brumonts høje krav til kvalitet fortsætter i vineriet, hvor hygiejnen er i top. Her sorteres druerne inden presning. Under udblødningen pumpes vinen ikke over druekvaset, men kvaset skubbes ned i vinen som ved fodtrædning.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alain Brumont, Ch Bouscasse Vendemiaire”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.