A mi Manera Cabernet Sauvignon/Cabernet Franc

kr.180,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 521751 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

A MI MANERA CABERNET, CABERNET SAUVIGNON/CABERNET FRANC

God til:
Steg, vegetariske retter

SMAGSFYLDT OG IMPONERENDE
Smuk, dybrød farve i glasset. Hints af vilde bær som f.eks. blåbær, solbær og brombær iblandet alpine urter i duften. Imponerende, fyldig smag med bløde tanniner og smag af lakrids, balsamico og fyldige, let krydrede noter.

Vinen går godt til de fleste kødretter, grillet eller røget kød og lign.

Serveringstemperatur: 14-16°C

Fremstilling
Cabernet er lavet af 60% Cabernet Sauvignon og 40% Cabernet Franc, som kommer fra Lison of Portogruaro, hvor jordbunden er kalkholdig. Vinstokkene står med en tæthed på 3600 planter pr. hektar. Udblødning og derpå følgende første gæring sker i temperaturkontrollerede tanke af rustfrit stål og tager ca. 20 dage. I løbet af denne periode pumpes mosten dagligt over kvaset. De sidste to måneder af gæringstiden sker i uglaserede betontanke. Vinen lagrer 10 måneder på store fade af fransk egetræ og hviler derefter i mindst to måneder på flaske.

Om producenten
Hos A mi Manera er fjerde generation ved roret. Fælles for alle generationer er en kærlighed til landet, at de sætter pris på den værdighed, der kommer af at udføre et hæderligt arbejde, og at de har stort fokus på teknologien inden for vinproduktion. Lison er et vinområde, hvor der er blevet produceret vin i et årtusinde. Det kræver grundigt kendskab til området for at kunne dyrke vindruer til vinproduktion, og familien Bigai spiller en vigtig rolle i den kulturelle arv i området. I deres kælder står de moderne tanke af rustfrit stål side om side med betontanke, egetræsfade og de genopdagede amforaer.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A mi Manera Cabernet Sauvignon/Cabernet Franc”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter