Batasiolo, Gavi

kr.150,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 621005 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

FRISK OG BLOMSTERAGTIG MED GOD INTENSITET
Gavi di Gavi DOCG, Beni di Batasiolo, har en lys strågul farve med grønne reflekser. Smagen er forfriskende tør, delikat med liflig frugt og blomst i den lange eftersmag, afsluttet af den frugtfyldte bouquet.

En særlig fin ledsager til fisk, alt godt frahavet, hors-doeuvres, lyse kødretter, ost og ideel som aperitif.

Serveringstemperatur: 6-8°C

Fremstilling
Vinen fra Gavi er den mest respekterede, fordi den sælges på de bedste fiskerestauranter i Genova og på Liguriens kyst. Cortese-druerne er høstet manuelt i den sidste halvdel af september. Druerne behandles skånsomt, afstilkes og presses let. Vinificationen sker efter moderne principper. Gæringen finder sted på rustfri ståltanke ved en lav, nøje kontrolleret temperatur for at bevare druernes særlige frugt i den færdige vin. Inden aftapningen på flaske gennemgår vinen den malolaktiske gæring.

Om producenten
Beni di Batasiolo er en af de bedste producenter i Piemonte, og drives af den energiske og karismatiske Dogliani-familie. Ejendommen er beliggende i centrum af Barolo distriktet, og består af ni ”beni” dvs. vingårde med tilhørende vinmarker, hvilket garanterer høj diversitet. Vinmarkerne dækker et samlet areal på mere end 100 hektar i de bedste områder.

Udover de fantastiske Barolo vine fra Piemonte’s ”great vineyards”: Briccolina, Boscareto og Cerequio, producerer Batasiolo en lang række andre flotte vine: Barbaresco, Barbera d’Asti, Moscato d’Asti, m.fl.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batasiolo, Gavi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.