Zymurgoriun Unicorn Gin

kr.325,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5060464800504 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Yes before you start, we know that this isn’t exactly a Zymurgorium-ish product but we’ve done our best to make a unicorn product to the highest quality it can be.

Trying to imagine what a unicorn flavour product is without just making it simple and sweet is difficult.

We think we have managed to bring sophistication & honour to one of the purest mythological pseudozoological creatures that may have actually existed (albeit very different to the modern image) & has graced royal noble families’ emblems for centuries.

Blended with heavenly vanilla…maybe a little sparkle isn’t so….bad?!

Når standarterne ikke er gode nok
Zymurgorium navnet kommer fra en sammentrækning af ordet ”Zymurgy” og ”Emporium”. ”Zymurgy” er et anvendt begreb indenfor videnskabelig fermenteringsproces, og et ”emporium” er en butik, der sælger forskellige genstande og nips.
Zymurgorium sigter efter at give dig det bedste indtryk og sender dine smagsløg på eventyr og åbner op for mangfoldigheden.

Hos Zymurgorium sigter de mod at gøre noget godt for denne jord; de ønsker at forbedre standarderne, og derfor gør de al deres praksis er så miljøvenligt som muligt. Det betyder, at de prøver at finde ingredienser der er så lokale som muligt for at reducere kulstofaftrykket, eller ved at bruge den mindst skadelige transportmetode. De eksperimenterer med nye idéer, hjælper dem, der er mindre heldige, f.eks. Jordens miljø og dets dyreliv, plus alle landmændene i den tredje verden, som vi er afhængige af, for at få vores fantastiske produkter.

Zymurgorium er nogle festlige mennesker, med hjertet på rette sted, og ikke mindst med hovedet fuld af idéer til GINtastiske gins.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zymurgoriun Unicorn Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter