Udsalg!

Veuve d’Argent Blanc de Blancs Demi Sec

Original price was: kr.120,00.Current price is: kr.99,00.

22 på lager

Varenummer (SKU): 09304720035 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Det er vinfirmaet Louis Bouillot, som står bag denne Veuve d’Argent Demi-Sec (halvtør). Til denne såkaldte Blanc de Blancs (hvidvin lavet af hvide druer) anvendes der de bedste selekterede cuvéer lavet bl.a. på druesorterne Airen, Ugni Blanc, Colombard, Durello, Macabeu og Chardonnay, fra både Sydfrankrig og fra Bourgogne. Sammensætningen varierer fra år til år for at opnå den bedste harmoni i vinen. Efter blandingen af de forskellige ”vin de base” foregår gæringen på “Cuve close” (tryktank), hvor vinen bliver naturligt mousserende. Efter aftapningen forbliver Veuve d’Argent i 3 måneder i kælderen inden frigivelse.

Farven i Veuve d’Argent Blanc de Blancs Demi Sec er flot lysgylden, og vinen har pæne, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man friske frugttoner af græs, akcieblomst, hvide ferskner og æbler. Smagen er meget ren, med mineralske toner og en behagelig frugt og syre. Finishen er velafbalanceret med en god intensitet. Restsukkeret er på 40g/l., så Veuve d’Argent Demi Sec fremstår som en uhøjtidelig halvtør og elegant mousserende vin, med en sjælden balance mellem frugten, sødmen og alkoholen.

Vinen kan bruges som aperitif, som ledsager til små ”hapsere” til en festlig lejlighed eller til asiatiskprægede fiske- eller skaldyrsretter. Prøv den også til en frugtsalat eller til desserttærter med div. frugter.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Veuve d’Argent Blanc de Blancs Demi Sec”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.