Valent Lacrima Baccus

kr.110,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 621303 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

LACRIMA BACCUS VALENT D.O. PENEDÈS BLANCO

Silkeblød og intens vin med liflige frugter og let krydrede noter. Velstruktureret, blød og forfriskende.

God til:
Aperitif, fisk – mager, skaldyr, kylling og kalkun

FRUGTIG OG VELSTRUKTURERET
Sart gul i glasset med grønne strejf. Intens frugt i næsen med noter af modne æbler, hvide blomster og en tropisk afslutning. Yderst elegant og langvarig duft. Smagen er frugtfyldt, velstruktureret, blød, frisk og rund.

Valent er ideel som aperitif eller til lette fiske- og skaldyrsretter, pasta, ris, lyst kød, laks eller endda lagrede oste.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Lavet på druerne Xarello, Chardonnay og Sauvignon Blanc. Hver drueart plukkes og gæres hver for sig. Druerne presses pneumatisk, hvorefter den udvalgte most gæres. Vinen sammenstykkes og klares, stabiliseres og filtreres inden aftapning på flasker.

Om producenten
Bacchus, den romerske gud for vin, lærte os at dyrke vindruer, lave vin og nyde vinen. Associationen til Bacchus i Lacrima Baccus’ produkter er intet tilfælde men en tribut til forfædrene, som etablerede Bodega Lacrima Baccus i 1890. Bodega Lacrima Baccus, som er et af de ældste vineri i Penedés, er stadig tro mod tidligere generationers arbejdsmetoder og den erfaring de opnåede og blander traditionelle fremstillingsmetoder med den bedste teknologi, der er nødvendig for at kunne garantere den kvalitet, som kendetegner deres produkter. Vingården ejer 20 hektar vinmarker, hvor der vokser lokale druesorter som Macabeo, Xarel·lo, Parellada og Garnacha men også udenlandske druesorter som Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Noir og Syrah.

Lacrima Baccus skal minde os om den dejlige, forårsprægede vinmark, som langsomt vågner af sin vinterdvale med samme energi og vitalitet som vinavlerne, der utrætteligt arbejder i vinmarkerne med håb og optimisme.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Valent Lacrima Baccus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.