The Mark, Merlot-Cabernet

kr.149,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 512145 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

THE MARK MERLOT CABERNET

Airport Ranchs winemaker Travis Maple har sat sit fingeraftryk på denne lækre bløde Merlot Cabernet som er et overflødighedshorn af frugtaroma.

SILKEBLØD OG RUND
Denne lækre blend af 80% Merlot og 20% Cabernet Sauvignon afslører en række aromaer af mørk frugt. Mest tydelig er solbær, søde blommer og brombær, men også kirsebær og brændte figner samt karamel præger den elegante bouquet. Vinen er blød med en noter af røgede dadler og lidt sort te. Den silkebløde og behageligt vedvarende afslutning vidner om en vin med stort potentiale.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Druerne stammer fra nøje udvalgte parceller hos Airport Ranch Vineyard i hjertet af Yakima Valley i Washington State. Når druerne er fuldmodne, høstes de. De to druesorter udblødes separat for at få det optimale ud af druernes aromaer. Gæring finder sted med skallerne i 12-16 dage, herefter fjernes skallerne, som presses forsigtigt for at få det sidste vin ud af druerne. Den malolaktiske gæring finder sted på en blanding af nye franske egetræsfade (25%) og fade, der er 3-5 år gamle (75%). Herefter oprøres bundfaldet to gange om måneden i tre måneder. Dette gør vinen rund med en naturlig blødhed i vinen. Vinen modner i 16 måneder, inden vinen gøres færdig til aftapning.

Årgang 2018
2018 var en klassisk Washington State årgang med en mild vinter og en ekstrem varm sommer. Foråret var mildt og temperaturerne i marts/april lå lidt over middel med knopskydning i midten af april i Airport Ranchs vinmarker.
Et varmt forår gav druerne perfekte vækstmuligheder.
En ekstrem varm 2018-sommer med kølige nætter fremskyndede modningen og væksten i vinmarkerne i en hidtil uset grad, hvilket gav en perfekt årgang. Den varme sommer modnede druerne i langt højere grad end i 2017 og 2016. De røde druesorter gave vine fuld af aroma af mørk frugt og med silkebløde tanniner. 2018 årgangen kan nydes i mange år efter høst.

Om producenten
I samarbejde med Airport Ranch Vineyards har vi udviklet serien ”The Mark”, som sætter et tydeligt fingeraftryk på amerikansk vin. Druerne er høstet i det spændende vinområde Yakima Valley i Washington State, hvor de 300 solskinsdage udvikler druerne til perfektion.
Druerne er omhyggeligt udvalgt til vores serie The Mark.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The Mark, Merlot-Cabernet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter