Seedlip Wood Spice Citrus

kr.199,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5060448760008 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

SEEDLIP WOOD SPICE CITRUS (ALKOHOLFRI)
Seedlip Spice 94 er et alkoholfrit urte- og plantedestillat. Spice 94 er lavet ved destillation af jamaicansk allehånde og kardemomme, bark fra eg og cascarilla-træ og grapefrugt og citron, og resultatet er et fantastisk aromatisk alternativ til spiritus. Her er ingen alkohol eller kalorier, og ingen sukker, sødemiddel eller kunstige smagsstoffer tilsat. Spice 94 fungerer suverænt godt med tonic, ginger ale/beer eller som erstatning for gin i en negroni.

Farve: Klar
Duft: Krydret duft af allehånde, kardemomme og citrus.
Smagsnoter: Noter af nelliker, egetræ og grapefrugt.
Serveringsforslag: Prøv den med tonic, ginger ale/beer eller som erstatning for ginnen i en negroni.

Hvad skal man drikke når man ikke drikker? Et velkendt dilemma for de fleste, og ét, som Ben Branson har forsøgt at løse med Seedlip. Idéen fik han fra bogen The Art of Distillation fra 1651, som indeholder mange opskrifter på urte- og plantedestillater tiltænkt som lægemidler. Ben, hvis familie har en lang historie som landmænd, fandt på at udnytte sådanne destillater, ikke for deres angiveligt medicinske egenskaber, men for smagens skyld. Han var træt af vammelsød sodavand og fantasiløse mocktails og savnede et mere ”voksent” og interessant alternativ til cocktails, vin og spiritus. Efter to års eksperimenteren fandt han den perfekte opskrift på et ikke-alkoholisk destillat, som havde den rigtige urtede, friske og komplekse smag.

Debutudgaven af Seedlip, Spice 94, blev sat til salg i 2015, og den første batch på 1000 flasker blev udsolgt på 3 uger. De næste 1000 flasker blev udsolgt på 3 dage, og da tredje batch ramte markedet blev de 1000 flasker solgt på under 30 minutter! I dag tæller Seedlip flere varianter, og brandet er fast inventar hos førende cocktailbarer. På hjemmesiden, https://seedlipdrinks.com/, kan man få inspiration til et væld af anvendelsesmuligheder i mocktails udviklet af nogle af verdens bedste bartendere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Seedlip Wood Spice Citrus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter