Rum Nation Panama 18 års

kr.549,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8033749402448 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Rum Nation har kommet til Panama.

Rum Nation – en verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade. Et udvalg af ”single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig.

Denne Panama rom far Rum Nation er er del blødere og rundere end sin ”lillebror” på 10 år. Rommen er lagret og blended efter solera metoden, og der er brugt Ex-Bourbonfade til lagringen. Både fade, der lige er kommet fra USA og nogle, der har være brugt til rom tidligere. Også kaldet ”1st and 2nd fill bourbon casks”.

Det er ikke beskrevet, hvilket destilleri den kommer fra, men de fleste kendere gætter på Varela Hermanos, som også laver deres egen Abuelo serie.

Duft

Blød, dyb, varm og cremet. Soltørret rosin, dadel, kaffe med et vinøst præg.

Smag

Meget sød, men vel-afbalanceret med hjælp fra tannin og et strejf af balsamico. Intens, aromatisk med lakrids, kastanje, tørret blomme, og det typiske præg af melasse med et strejf af vanilje.

Eftersmag

Eftersmagen er mere krydret end smagen. Sort peber, et hint af kanel og bivoks samt tobak. Eftersmagen slutter med melassen fra sukkerrørene.

Kommentar

Endnu blødere end den forrige udgave, takket være den perfekte blanding af fadene fra de Cubanske mestre, som arbejder i Panama.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rum Nation Panama 18 års”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.