Rum Nation Guatemala X.O 20th Anniversary

kr.550,00

Type – Mørk Rom
Producent – Rum Nation
Land – Guatemala
Indhold – 70cl
Alkohol – 40%

Ikke på lager

Varenummer (SKU): ROM04646 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

For at fejre Rum Nations 20 års jubilæum, har vi håndplukket nogle af de bedste og mest sødmefulde fade, som indeholder denne vidunderlige rom fra Guatemala, der produceres på landets eneste destilleri – Destilleri Industrias Licoreras de Guatemala.

Rommen er lavet på sukkerrørs honning, der fremstilles ved at koge filtreret sukkerrørssaft. Honning Sirupen der bliver tilbage indeholder ca. 72% sukker. Der bruges kun sukkerrør fra Guatemala i produktionen. Rommen destilleres på destilleriets kolonnedestillations apparat, hvorefter den transporteres til den nord-østlige del af Guatemala 185 meter over havets overflade. Der lagres rommen på hvide egetræsfade, som tidligere har indeholdt amerikansk bourbon. Denne fyldige rom hviler nu i regionen ved Hondo-floden, som giver et fugtigt lagringsklima og dermed giver rommen mulighed for at få accelereret modningen, fordi Rio Hondo næsten er et tropisk klimaområde i Guatemala.

Hemmeligheden bag denne fyldige rom, er den anden lagring på Olorosso og Pedro Ximenez fade, som pågår i mere kølige lagerbygninger i Italien. Her udvikler rommen sine vinøse og frugtige egenskaber.

Duft:

Vanilje og rosin

Smag:

Sødmefuld og nøddeagtig med et strejf af honning

Eftersmag:

Lang vedhængende, behagelig, sød og yderst delikat

Kommentar:

En limited edition rom i en elegant karaffel, som er lavet for at fejre 20 år med opdagelser af rom fra alle verdenshjørner

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rum Nation Guatemala X.O 20th Anniversary”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.