Rodney Strong, Russian River Valley

kr.270,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 521265 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

RODNEY STRONG RUSSIAN RIVER VALLEY PINOT NOIR

Her er et tydeligt eksempel på hvorfor Pinot Noir skal dyrkes uden for Bourgogne. Russian River Valley er absolut et af de bedste steder til denne vanskelige drue i Californien. Intensitet og nerve pakket ned i en flaske.

God til:
Kylling og kalkun, ost – mild, ost – kraftig

INTENS OG FLOT
En flot klar farve med en fin elegant aromaprofil. Her er noter af små røde bær og rosenblade. Smagen er så flot balanceret med fin vanillekarakter fra fadet og en intens rød frugt. En anelse krydderi afslutter denne smukke Pinot Noir.

En fremragende ledsager til lyse kødretter, fjerkræ og moden blød ost.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Rodney Strong var en af de første, der tilbage i 1968, plantede Pinot Noir i Russian River Valley, der nu er kendt som et af de bedste steder i verden at dyrke denne drue. Han tilplantede marken River East Vineyard, lige ved siden af vineriet. Denne mark leverer stadig de bedste druer til husets Estate Pinot Noir vine. Pinot Noir er en drue, der altid vil levere lyse vine, hvor intensiteten er mere dominerende end den rå kraft. Det formår Rodney Strong at få til, at gå op i en højere enhed.
Druerne gæres på traditionel vis, og vinen lagres herefter 6 måneder på små franske egetræsfade.

Om producenten
Sonoma County’s første CO2 neutrale vinproducent.

Rodney Strong Vineyards er i dag ejet af Tom Klein, der købte vineriet i 1989. Tom har fra starten været interesseret i, at optimere Rodney Strong Vineyards til at møde de krav, den moderne forbruger stiller til gode vine. Der er investeret i nyt udstyr til kælderen, marker er genplantet, og der dyrkes efter regler for bæredygtigt vinbrug. Det kræver det bedste råmateriale at producere gode vine og med vinmarker i de bedste områder, Alexander Valley, Russian River Valley og Chalk Hill, producerer Rodney Strong verdensklasse vine, der viser essensen af Sonoma County.

Derudover er Tom en stærk fortaler for miljøet, og i oktober 2009 blev Rodney Strong, som det første vineri i Sonoma County, defineret som CO2 neutralt. Dette er bl.a. opnået med et stort anlæg af solceller på toppen af vineriet.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rodney Strong, Russian River Valley”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter