Rias Baixas Albarino

kr.150,00

Varenummer (SKU): 621059 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FRISK MED GOD FYLDE
Smuk sart gul i glasset med fine gyldne strøg. I duften er der hints af citrusfrugt som lime efterfulgt af noter af blomster og urter. I munden går noterne fra duften igen og vinen opleves frisk og fyldig med en syrlig eftersmag. Præcis som det er meningen med en vin på Albariño-druer.

Server vinen til fisk og skaldyr eller som velkomst.

Serveringstemperatur: 7-10°C

Fremstilling
Albariño er hoveddruen i DO Rías Baixas og en af de mest brugte og bedst kendte druer fra Galicien. Med sine små klaser og bær modnes den ret tidligt og har et højt indhold af sukker og syre, som giver lækre og friske vine. Druerne til denne dejlige hvidvin kommer fra marker med sten- og sandholdig jord med en yderst lav PH-værdi og gode dræningsforhold. Når druerne er delvist presset, udblødes de i seks til otte timer, hvorefter druerne presses blidt og mosten hviler i 24 timer. Herefter gærer vinen ved 15-18ºC. Vinen klares og filtreres før aftapning.

Om producenten
Siden eventyret startede i slutningen af det 19. århundrede har familien Rivero været dedikeret til at dyrke og lave vin i Arnedo-regionen i Nordspanien ca. 300 km. nord for Madrid. Her kunne firmaet i 1965 præsentere den første vin tappet på flaske under brandet Chitón.

I dag råder virksomheden over store mængder jord med vinmarker og har en tankkapacitet på 6 millioner liter vin. I kældrene er der mere end 10.000 franske og amerikanske egetræsfade til at lave Rioja Premium DOC vine på.

Marqués del Atrio køber en stor del af druerne til deres vin fra lokale bønder og er takket være et langt og stolt samarbejde med lokalsamfundet sikret druer af højeste kvalitet.

Marqués del Atrio har positioneret sig som én af de mest anerkendte spanske vinfirmaer både nationalt og internationalt. Dette skyldes ikke mindst firmaets evne til at kombinere tradition og innovation. Marqués del Atrio er blandt de fem største bodegas i D.O. Rioja med en årlig produktion af tyve millioner flasker vin.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rias Baixas Albarino”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter