Primator, Weizenbier

kr.30,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1208 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Weizenbier har en intens smag. Den pikante hvede giver et strejf af banan, og den lækre nellikeagtige aroma er typisk for denne type øl. Den er smagsrig og middelfyldig med en klassiske bitterhed, der kan karakteriserer Saaz humlen.

De runde frugtegenskaber er resultatet af en blanding af ølgær og hvedemalt. Den er nem at genkende ved allerførste blik. En ufiltreret, meget gæragtig, halmfarvet øl. Gær og protein giver øllet en tiltrækkende grumsethed. Dette er en rigtig tørstslukker. Anbefales til bøffer og andet stegt kød som fx. and. Også lækker til svineburgere, pølser, alt godt fra havet og blød ost. Dette øl bør serveres i et højt og slankt glas, så der sikres kraftigt skum. Hvis øllet ikke ser uklart nok ud, skal resten af øllet i flasken rystets godt for at få bundfaldet med. Perfekt med en citronskive ved en temperatur på 6-8°C.

I de sidste 30 år har vi oplevet en ølrenæssance, særligt blandt yngre øldrikkere, som kan lide at være innovative i deres valg af øl. Dette øl er god til festlige lejligheder, og øllets milde bitterhed tiltaler ofte kvinder. Det er i hvert fald øjeblikkets øl.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Primator, Weizenbier”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter