Portvinssmagning med Churchill’s 10/11

Fredag d.10. november

Kl. 18:30

Sted. Smallstars

Algade 84, 4760 vordingborg

Endnu engang er det lykkedes os at få besøg fra udlandet.
Denne gang er det João Afonso fra huset Churchill´s, som ligger i Vila Nova da Gaia og inde i Dourodalen. Churchill´s er familieejet og startede i 1981 af den dengang unge Johnny Graham. Huset er i dag meget kendt for deres Vintage vine.

Programmet:

Ruby reserve

10 års Tawny

20 års Tawny

Late botled vintage 2018

Crusted

Vintage 2017

Quinta Gricha 2003

Billeter købes forud i vores butik eller webshop

(Prisen er inkl. tapas fra slagter Zangenberg)

Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Churchill´s er et familiedrevet firma, som ligger i Vila Nova da Gaia og i Douro-dalen. Firmaet blev født af passion og mod, et usædvanligt barn af gamle traditioner og ungdommelig vision. Churchill´s tror på, at det er muligt at ære fortiden uden at leve i den. Johnny Graham grundlagde Churchill´s som 29-årig i 1981 med ønsket om at give den traditionelle portvinsverden en mere personlig, tør stil med et frisk pust.
Churchill´s tror på det simple og naturlige. Deres vine er elegante med en naturlig syre og friskhed og laves udelukkende med klasse A-druer. De laver portvin og vin til børnebørnene, ikke til deres egen generation, og de går dedikeret op i at bevare planeten, så børnebørnene en dag kan gøre det samme. Churchill´s tænker i årtier, ikke kun på den næste høst, deres vine er lavet til at lagres.
Bæredygtighed står højt på Churchill´s dagsorden i alle aspekter af virksomhedens drift. De er med i ”Integrated Production Protocol”, som er en international certificering af bæredygtigt landbrug. I alle processer tænkes der i at have et minimalt spild og i at bruge genbrugsmaterialer.

Alle druerne til Churchill’s portvine høstes manuelt, sorteres to gange og trædes med fødderne i gamle tanke til samme formål på Quinta da Gricha. At træde druerne med fødderne giver en nænsom og grundig presning af druerne og skindet uden at ødelægge kernerne, og derved udtrækkes så meget farve og tanniner som muligt mens den friske naturlige druesmag og -duft bevares bedst muligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Portvinssmagning med Churchill’s 10/11”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter