2017 Pommard Bourgogne “La Rue Au Port”

kr.469,00

3 på lager

Varenummer (SKU): 311365 Kategorier: , , , , ,
Loading...

Beskrivelse

DOMAINE COSTE-CAUMARTIN POMMARD, LA RUE AU PORT

En typisk Pommard, kraftfuld og med faste tanniner.

God til:
Oksekød, lam, ost – kraftig

INTENS OG FYLDIG
Pommard La Rue au Port har en intens, mørk, rubinrød farve. Duften er præget af intense aromaer af solbær og andre røde og mørke bær. Som det er typisk for en Pommard fra dette område, er vinen kraftfuld med faste tanniner. Det hele er pakket ind i dejlige frugtnoter, der giver vinen en herlig friskhed.

Pommard La Rue au Port er særdeles velegnet til krydrede retter. Oksekød, lam eller en fjerkærsgryde vil suppleres godt af de faste tanniner og den koncentrerede smag. Kraftige oste er ligeledes en god serveringspartner. Det anbefales at dekantere vinen to til fire timer før servering.

Serveringstemperatur: 15-17°C

Fremstilling
La Rue au Port er navnet på marken, hvorfra druerne kommer. Marken ligger for foden af Pommard-højen og dækker et areal på 2,9 ha. Jorden består af kalksten og stenet jord med mergel, en sammensætning der giver en virkelig fast vin og en af de mest robuste Bourgogne-vine. Druerne til Pommard La Rue au Port afstilkes, presses og udblødes i tre til seks dage ved 13?C. Vinifikationen sker i tanke af rustfrit stål eller betontanke, hvor skallerne presses ned i mosten, og mosten pumpes over skallerne afhængig af dagens testsmagning. Første gæring tager mellem to og tre uger ved en temperatur på maksimalt 33?C til 34?C. Anden gæring sker i løbet af de 12 måneder, vinen lagrer på egetræsfade.

Om producenten
Domainet har været i familiens eje siden 1793 og er gået i arv fra kvinde til kvinde. Familien Coste var kendt for sin smedevirksomhed, som i løbet af to århundreder udviklede sig, indtil 1971, til en industrivirksomhed, der fremstillede stegepander og komfurer med mærket Coste-Caumartin. Sideløbende med smedevirksomheden, fremstillede familien vin, som gennem tiden har modtaget utallige medaljer. I dag beskæftiger de sig udelukkende med vinfremstilling.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2017 Pommard Bourgogne “La Rue Au Port””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter