Pfaffl Wien 1 Riesling, Grüner Veltliner,

kr.130,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 621269 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

PFAFFL WIEN. 1 RIESLING/GRÜNER VELTLINER/PINOT BLANC

En sand sommervin. Forfriskende, liflig og frugtig.

God til:
Kylling og kalkun, salater, skaldyr, sushi, fisk – mager

FRISK, FRUGTIG OG LET KRYDRET
Wien.1 Vienna er en sand sommervin. Friskhed og frugt i duften fra Riesling, fylde fra Pinot Blanc og krydrethed fra Grüner Veltliner. En god blanding af fersken, peber, nødder og æble i både duft og smag.

Den perfekte ledsager på de varme sommerdage til lyst kød, salater eller fisk.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Wien.1 Vienna laves på 60% Riesling, 20% Grüner Veltliner og 20% Pinot Blanc og kommer fra markerne Herrenholz og Praschen, som ligger på et plateau med en fantastisk udsigt over Wien. Jorden består her af kalksten og sand. De ca. 17 år gamle vinstokke står i espalier med et tæt løvtag, som holder på jordens fugtighed. Efter høsten afstilkes druerne og presses, hvorefter mosten gærer ved 18ºC i tanke af rustfrit stål. Efter endt gæring lagrer vinen på tanke af rustfrit stål.

Om producenten
Pfaffl – Kåret til “BEST PRODUCER AUSTRIA 2023” af MUNDUS VINI. Pfaffls vinmarker ligger spredt ved 10 forskellige byer i nærheden af deres hjemby, Stetten. De fleste af Pfaffls vine kommer således fra Weinviertel-regionen og enkelte fra Wien-regionen. Da Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med 0,75 ha vinmarker for ca. 40 år siden, havde de måske ikke forestillet sig at nå den størrelse, de har i dag, hvor de har 110 ha vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.

I dag er det de to søskende Heidemarie og Roman Josef, der står ved roret i familieforetagendet, som forældrene startede. Roman Josef er ansvarlig for vinene og bestemmer i vineriet, Heidemarie tager sig af salg og marketing, Roman tager sig af vinmarkerne og Adelheid tager sig kærligt af gæsterne. I 2016 kårede The Wine Enthusiast Weingut Pfaffl som ”European Winery of the Year”.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pfaffl Wien 1 Riesling, Grüner Veltliner,”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter