Pfaffl Grüner Veltliner Weinviertel Zeisen

kr.140,00

14 på lager

Varenummer (SKU): 621271 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FORFØRENDE, SPRØD OG FRISK
Weinviertel DAC Zeisen har en lys gul farve med grønlige reflekser. Den charmerende duft af sort peber ledsages af citrus og vilde krydderurter. Smagen er frugtig og sprød. Den krydrede eftersmag er indbydende og insisterende og giver lyst til endnu et glas.

Weinviertel DAC Zeisen er vinen, hvor du kan eksperimentere. Den kan serveres til både fisk, sandwich, asiatiske retter. Stort set alt er tilladt.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling.
Grüner Veltliner-druerne til Weinviertel DAC Zeisen er dyrket på sydvendte marker beliggende tæt ved skoven, hvor der er stor forskel i temperaturen om dagen og natten. Jorden består her af let sandholdigt løss. De ca. 42 år gamle vinstokke står i espalier med et tæt løvtag, som holder på jordens fugtighed. Druerne presses først let og hviler i ca. to timer før endelig presning, hvorefter gæring sker ved 19ºC i tanke af rustfrit stål. Efter endt gæring lagrer vinen fire måneder på tanke af rustfrit stål inden aftapning.

Om producenten
Pfaffl – Kåret til “BEST PRODUCER AUSTRIA 2020” af MUNDUS VINI. Pfaffls vinmarker ligger spredt ved 10 forskellige byer i nærheden af deres hjemby, Stetten. De fleste af Pfaffls vine kommer således fra Weinviertel-regionen og enkelte fra Wien-regionen. Da Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med 0,75 ha vinmarker for ca. 40 år siden, havde de måske ikke forestillet sig at nå den størrelse, de har i dag, hvor de har 110 ha vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.

I dag er det de to søskende Heidemarie og Roman Josef, der står ved roret i familieforetagendet, som forældrene startede. Roman Josef er ansvarlig for vinene og bestemmer i vineriet, Heidemarie tager sig af salg og marketing, Roman tager sig af vinmarkerne og Adelheid tager sig kærligt af gæsterne. I 2016 kårede The Wine Enthusiast Weingut Pfaffl som ”European Winery of the Year”.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pfaffl Grüner Veltliner Weinviertel Zeisen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter