Mont Marcal, Cava Brut, Rosé

kr.110,00

Varenummer (SKU): 1311045 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

MONT MARCAL CAVA ROSADO BRUT

Rosé Cava fra mesteren hos Mont Marcal. Intens, liflig og perfekt til at skabe god stemning omkring dig.

God til:
Aperitif, fisk – mager, pasta og pizza, salater, kylling og kalkun

ELEGANT OG FRUGTIG
Smuk violet i glasset med små fine bobler. Duften er præget af røde kirsebær og blåbær med en bund af figen og blommer. En herlig friskhed breder sig, og giver en flot balanceret eftersmag.

En herlig aperitif eller som ledsager til lette fiskeretter og skaldyr.

Serveringstemperatur: 5-6°C

Fremstilling
Denne vin er lidt af en specialitet, den er nemlig fremstillet på druen Trepat, der kun vokser her i det nordøstlige hjørne af Spanien. Når druerne høstes i september, udvælges kun de allerbedste til Cava produktionen. Vinificationen er traditionel, efter champagnemetoden. Druerne afstilkes og presses nænsomt. Mosten gæres over en periode på 15 dage inden aftapning på flasken, hvor andengæringen foretages i firmaets dybe kældre. Gæringen i flasken giver et tryk på ca. 6 atmosfærer. Når lagringstiden er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer. Flaskerne drejes og rejses jævnligt for at få det flokkulerende bundfald til at samle sig ved proppen. Når flasken står lodret, fryses bundfaldet til en isprop, der skydes ud. Mont Marcal Cava Rosé efterfyldes med den samme vin. Champagneproppen sættes i, og holdes fast med en ståltråds agraf. Vinen er doseret til 8 gram restsukker per liter, hvilket giver en tør udgave med behagelig fylde.

Om producenten
Mont Marcal er beliggende i hjertet af Penedes regionen, 220 meter over havet. Der har været produceret vin på denne ejendom i hundredvis af år. De nuværende ejere har været her siden 1975 og de har været meget innovative men stadig med et blik på historien. Firmaet ejer i dag mere end 40 hektar med vinmarker og køber druer fra yderligere 300 hektar. Dette er med til at sikre en god stabilitet og højt niveau i firmaets vine. Mont Marcal er meget bevidste om den omkringliggende natur og kører et meget bæredygtigt landbrug. Her renses store mængder af vand til gode for hele området.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mont Marcal, Cava Brut, Rosé”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter