Beskrivelse
Denne ædle grappa er født i hjertet af Vallagarina.
Den er frugten af mere end et halvt århundredes erfaring og tradition i kunsten af destillation.
Den er baseret på nøje udvalgt kvas fra Amarone-druen, som efter udvælgelsen er presset forsigtigt og derefter destilleret ved hjælp af en diskontinuerlig damp bain-marie still, som det er tradition i Trentino området.
Det er kendetegnet for Marzadro destilleriet at deres destillation er langsom, og på denne måde udnytter de på bedste vis alle de gode egenskaber i druekvaset.
Herefter har den lagret i 36 måneder på små tønder af højkvalitets egetræ. Denne proces bliver nøje observeret, og aromaernes udvikling bliver fulgt, så man til sidst opnår de optimale smagsnuancer.
Den behagelige og tørre smag er i en harmonisk og elegant balance.
Blødheden i denne grappa understreger både aromaer og smagsnuancer med noter af både hasselnød og kakao. Derudover er det kendetegnet for Amarone-druen at den tilfører grappaen noter af kirsebær.
Alt i alt en rig og intens smag.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.