Beskrivelse
Tempranillo-druerne, der er brugt til denne vin, er høstet manuelt fra marker, som ligger på en alluvial terrasse lige over Duero-floden, ca. 800 meter over havets overflade. Markerne vender mod sydøst, og det øverste lag består af sten, grus, sand og adskillige kampesten. Det næste lag jord består af ler under et lag af kalkstensgrus. Denne type jord er ideel til at koncentrere druernes smag og duft.
Den alkoholiske gæring tager syv til ni dage ved temperaturer mellem 22 og 16?C og efterfølges af en tre til fem dage lang udblødning ved lav temperatur. Herefter udblødes vinen i yderligere 20 dage, hvorefter den løber fra kvaset og hviler med det lette bundfald for at opnå større kompleksitet i smagen. Den malolaktiske gæring tager tre til seks uger, og herefter lagrer vinen mindst 12 måneder på franske og amerikanske egetræsfade, hvoraf 30% er nye og 70% har været brugt en gang før.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.