Marques Del Atrio, Reserva

kr.130,00

Varenummer (SKU): 521397 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

INTENS, FRUGTIG MED LANG, BEHAGELIG EFTERSMAG
Marqués del Atrio Reserva er mørkerød i glasset med fine violette reflekser. Duften er intens med tydelige toner af sorte modne bær som brombær og solbær samt vanilje, karamel og krydderi fra lagringen på amerikanske egetræsfade. I munden fornemmer man tydeligt vinens fint afrundede tanniner og den fint afstemte syre. En intens og vedvarende vin, der viser flot balance mellem brugen af egetræ og den friske frugt. En fuldendt Reserva i en moderne fortolkning.

Server Marqués del Atrio Reserva til rødt kød, gerne fra grillen, og lagrede oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Marqués del Atrio Reserva er fremstillet på Tempranillo- og Graciano-druer, der er høstet fra perfekt beliggende marker i 300-600 meters højde. Efter høsten bringes druerne direkte til vineriet, hvor de straks afstilkes og presses let. Herefter udblødes druerne i 10-15 dage. Under udblødningsprocessen pumpes druemosten dagligt over druekvaset for at trække så meget saft og kraft ud af druerne som muligt. Til slut gennemgår druemosten en temperaturkontrolleret gæring ved 24-28°C, inden den efter forskrifterne lagres 12-14 måneder på amerikanske egetræsfade.

Om producenten
Siden eventyret startede i slutningen af det 19. århundrede har familien Rivero været dedikeret til at dyrke og lave vin i Arnedo-regionen i Nordspanien ca. 300 km. nord for Madrid. Her kunne firmaet i 1965 præsentere den første vin tappet på flaske under brandet Chitón.

I dag råder virksomheden over store mængder jord med vinmarker og har en tankkapacitet på 6 millioner liter vin. I kældrene er der mere end 10.000 franske og amerikanske egetræsfade til at lave Rioja Premium DOC vine på.

Marqués del Atrio køber en stor del af druerne til deres vin fra lokale bønder og er takket være et langt og stolt samarbejde med lokalsamfundet sikret druer af højeste kvalitet.

Marqués del Atrio har positioneret sig som én af de mest anerkendte spanske vinfirmaer både nationalt og internationalt. Dette skyldes ikke mindst firmaets evne til at kombinere tradition og innovation. Marqués del Atrio er blandt de fem største bodegas i D.O. Rioja med en årlig produktion af tyve millioner flasker vin.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marques Del Atrio, Reserva”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter