Manchester Raspberry Infused Gin

kr.475,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 754220596019 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

EN HYLDEST TIL “THE WORKING BEE’S”
Det er logoet på denne gin. Det er et tribute til byen som de bor i, hvis logo siden industrialiseringen har været the working bee og netop industrialiseringen kickstartede gins popularitet, da den pludselig blev den billigst producerede alkohol på markedet. Det var også i denne periode at London Dry Gin kom til verden. Destilleret blev startet af et par, der mødte hinanden på en bar. Her bød manden damen på en drink, som valgte en gin og tonic.

Nu er Manchester Distillery’s ånd i et rum i centrum af byen, hvor hver flaske er håndlavet og destilleret i små partier … og når vi siger små partier, mener vi det virklig. Der bliver faktisk kun destilleret små 500 flasker pr. batch
Manchester Raspberry Infused Gin
Lækker og sødere gin. Den er baseret på samme opskrift som den klassiske Manchester gin, kun tilføjet friske hindbær. Der bliver tilføjet mere hindbær efter destilleringen for at fremhæve den lækre og søde hindbærsmag. Den har en uigenkaldelig hindbær aroma med en smule citrus og enebær. Smager af en sød, dog mild tone af hindbær, understøttet af en klar gin karakter. Som finish har den et svagt hint af rose efterfulgt af Manchester Gins sædvanlige blide finish.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Manchester Raspberry Infused Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.