Lentz Cremant D’Alsace Brut

kr.140,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1321045 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

LENTZ CRÉMANT D’ALSACE BRUT
Allerede ved første mundfuld forstår man, hvorfor denne Crémant d’Alsace har vundet guldmedalje i Lyon i 2018. Det er en sand lækkerbisken med tilpas syre og friskhed.

God til:
Aperitif

VELBALANCERET, DELIKAT OG ELEGANT
Denne Crémant d’Alsace Brut er svag gylden i glasset med en vedholdende strøm af bobler. Duften er yderst elegant med noter af hindbær og nødder. Smagen er flot balanceret og vedholdende med en behagelig portion syre, der gør vinen frisk og delikat.

Server Crémant d’Alsace Brut Lentz som aperitif eller til desserter.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Crémant d’Alsace Brut Lentz er fremstillet på basevin lavet på Pinot Blanc. Efter den traditionelle gæring lagres vinen i flasken med bundfald, og flaskerne drejes langsomt fra liggende til vandret position, så bundfaldet samles i flaskehalsen og kan skydes ud ved ”dégorgement”, som også bruges ved fremstilling af Champagne.

Om producenten
Alsace er et af Frankrigs smukkeste vindistrikter. Det strækker sig fra Strassbourg i nord til Mulhouse i syd og afgrænses af Rhinen mod øst og mod vest af den lave bjergkæde Vogeserne, der beskytter området mod den fugtige vestenvind. Alsace er fra nord til syd ca. 130 km langt, dets bredde varierer fra kun få hundrede meter til et par kilometer. Vinmarkerne strækker sig op ad Vogeserne fra 400 til 600 meter over havets overflade.

Beliggende i hjertet af Alsace og ikke langt fra Colmar ligger vingården Bestheim, som ejer Lentz og er en af de ledende producenter i Alsace. Deres vinmarker ligger hovedsageligt på skråninger og har et unikt mikroklima med god soleksponering. Vinmarkerne dyrkes med største respekt for miljøet, og vineriet gør, hvad de kan for at undgå erosion, forhindre at jorden udpines og sikre vinstokkenes styrke, så de giver gode druer, der absorberer terroirets særlige karakteristika og videregiver dem til vinen.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lentz Cremant D’Alsace Brut”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter