Lentz Cremant D’Alsace Brut Rose

DKK130,00

Varenummer (SKU): 1321063 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FRISK OG VELSMAGENDE
De sarte bobler strømmer lystigt op i glasset med denne laksefarvede Crémant d’Alsace Brut Rosé. I næsen findes hindbær og solbær, der fremhæves af de blomsteragtige noter. Ligetil og virkelig behagelig i munden med bobler, der understreger smagen af frugt og giver friskhed til vinen. Grundet de 14 måneders lagring og frugtnoterne, der skyldes Pinot Noir-druen, har denne Crémant en behagelig rundhed.

Serveres som aperitif eller til hele måltidet. Den kan med succes serveres til desserter med mørk chokolade som f.eks. chokolademousse eller til en jordbærkage.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling.
Crémant d’Alsace Brut Rosé Lentz er fremstillet på basevin lavet på Pinot Noir. Efter den traditionelle gæring lagres vinen i flasken med bundfald, og flaskerne drejes langsomt fra liggende til vandret position, så bundfaldet samles i flaskehalsen og kan skydes ud ved ”dégorgement”, som også bruges ved fremstilling af Champagne. Vinen lagrer 14 måneder i stedet for de 12, som loven foreskriver.

Om producenten
Alsace er et af Frankrigs smukkeste vindistrikter. Det strækker sig fra Strassbourg i nord til Mulhouse i syd og afgrænses af Rhinen mod øst og mod vest af den lave bjergkæde Vogeserne, der beskytter området mod den fugtige vestenvind. Alsace er fra nord til syd ca. 130 km langt, dets bredde varierer fra kun få hundrede meter til et par kilometer. Vinmarkerne strækker sig op ad Vogeserne fra 400 til 600 meter over havets overflade.

Beliggende i hjertet af Alsace og ikke langt fra Colmar ligger vingården Bestheim, som ejer Lentz og er en af de ledende producenter i Alsace. Deres vinmarker ligger hovedsageligt på skråninger og har et unikt mikroklima med god soleksponering. Vinmarkerne dyrkes med største respekt for miljøet, og vineriet gør, hvad de kan for at undgå erosion, forhindre at jorden udpines og sikre vinstokkenes styrke, så de giver gode druer, der absorberer terroirets særlige karakteristika og videregiver dem til vinen.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lentz Cremant D’Alsace Brut Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter