Udsalg!

Highland Park Cask Strength Realese No.3

Original price was: kr.650,00.Current price is: kr.520,00.

Type – Single Malt
Producent – Highland Park
Land – Skotland
Region – Orkney Øerne
Indhold – 70cl
Alkohol – 64,1%
Alder – N/A
Frigivet – 2022
Serie – Robust & Intense
Finish – First Fill Sherry American & European Oak
Antal flasker produceres – N/A
Non-Chill Filtered

9 på lager

Varenummer (SKU): 10202521 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

Aftappet direkte fra fadet, uden at tilsætte vand for at reducere alkoholindholdet. Derved udvikles den ekstraordinære dybde, kompleksitet og balance af smag, som nu er det etablerede kendetegn for vores Cask Strength-serie. Udgivelse nr. 3 er ingen undtagelse.

Denne tredje udgivelse er blevet skabt ved hjælp af en afbalanceret kombination af tre fadtyper – first-fill sherry krydrede amerikanske og europæiske egetræsfade og en mindre mængde genopfyldningsfade for balance og dybde. Ved at bruge en højere andel Orkney-tørv til maltningen har vores Master Whisky Maker, Gordon Motion, opnået en intens røget karakter, der først kommer igennem på næsen med aromaer af ulmende tørv og let forkullet eg, balanceret af honningglaserede citroner og knust anis.

Opdag, hvad der passer bedst til din gane ved at eksperimentere med mængden af vand, du tilføjer, når du frigiver denne whiskys karakteristiske noter af moden mango, uklar lynghonning og pisket vaniljecreme med et strejf af aromatisk viol. Pink grapefrugtskal, nybagt svampekage og et sidste vindstød af lyng tørverøg giver en lang og karakteristisk finish.

Vi har lavet vores prisvindende whisky på Highland Park Distillery i Kirkwall, Orkney, siden 1798. Mange års erfaring og respekt for tradition kan definere vores whisky, men det er Orkney, der adskiller den. Der sker noget magisk her, og resultatet er den vilde harmoni af smage, der findes i vores whisky.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Highland Park Cask Strength Realese No.3”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter