Highland Park 25 YO 2022 Release 46%

kr.4.999,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 10202721 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Category – Single Malt
Distillery – Highland Park
Bottler – Distillery Bottling
Bottling serie – 2022 Release
Bottled – 2022
Stated Age – 25 years old
Casktype – Sherry European Oak & American Oak
Strength – 46.0 % Vol.
Size – 700 ml

Vores 25-års 2022-udgivelse er blevet skabt af kun 12 fade – fem førstegangs-fyldte-sherrymodnede europæiske hogsheads, to førstegangs-fyldte-sherrymodnede amerikanske egtræsfade og fem virgin (ukrydrede) amerikanske hogheads, omhyggeligt udvalgt og blandet sammen af vores Master Whisky Maker, Gordon Motion.

med en naturlig mørk gylden farve, er dette en kompleks og krydret skotsk single malt whisky, der åbner med spændende aromaer af sød kokosnød og honningviolet, understøttet af varme, træagtige krydderier. Smag af eksotisk litchi og solbeskinnede Sevilla-appelsiner følger efter, med hints af eg-røget kokosnød og lyngrig tørv. Sød og krydret til sidst, vil du opdage et noter af anisfrø, frisk rosmarin og blid dvælende tørverøg.

På trods af de vilde vinde, der konstant plager vores øer, har Orkney-øerne et overraskende mildt klima med få ekstreme temperaturer. Dette, kombineret med vores insisteren på de fineste kvalitetsfade, giver os mulighed for at lagre vores whisky i længere tid end mange andre destillerier, tabe mindre til Angels’ Share og producere moden whisky af enestående kvalitet og karakter. Denne enestående 25-årige er et fint eksempel på den belønning, som en lang og uhastet modning giver.

Vi har lavet vores prisvindende whisky på Highland Park Distillery i Kirkwall, Orkney, siden 1798. Alder, erfaring og respekt for tradition definere vores whisky, men det er Orkney, der adskiller den. Der sker noget magisk her, og resultatet er den vilde harmoni af smage, der findes i vores whisky.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Highland Park 25 YO 2022 Release 46%”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter