Héritiers Saint-Abel Meursault 1.Cru Charmes

kr.1.050,00

8 på lager

Varenummer (SKU): 421033 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

FYLDIG OG TILTALENDE
Lys og strålende i glasset med sølvfarvede strejf. En stærk duft af modne druer. Velduftende med ristede mandler og hasselnødder i et væld af blomster og mineralitet med noter af smør, honning og citrusfrugter. I munden er den rig og fyldig med en lækker og tiltalende smag af hasselnødder. Fedme og friskhed i silkeblød balance med lang og velstruktureret eftersmag. En vin der har godt af at ligge et par år inden den nydes.

Meursault 1er Cru Les Charmes er den perfekte ledsager til fisk og skaldyr, lyst kød, eller til et stort udvalg af oste.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Vinen fremstilles efter traditionelle metoder, som det er sædvanen i Bourgogne men med brug af de nyeste teknikker. Efter endt gæring lagrer 30% af vinen 12 måneder på franske egetræsfade. Vinen kan gemmes i op til 10 år efter høståret.

Om producenten
Producenten af Héritiers Saint-Abel ligger i Saint Aubin i Côte d’Or. De har dyrket vindruer siden 1885, så traditionerne og familiens viden om vinfremstilling går langt tilbage. Deres 52 vinmarker strækker sig over mere end 60 ha fordelt i 13 landsbyer i Côte de Beaune, Côte de Nuits og Côte Chalonnaise. Producenten har den største respekt for jorden og naturen og formår at fremhæve frugternes renhed og frembringe hver vinmarks unikke karakteristika i deres vine.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Héritiers Saint-Abel Meursault 1.Cru Charmes”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter