Udsalg!

Gabriel & Associés Borderies X.O

Original price was: kr.749,00.Current price is: kr.500,00.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 50373021 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

At producere, tappe og sælge cognac er en ret omkostningsfuld proces. Mange bønder må nøjes med at sælge deres druer eller eau-de-vie til de store cognachuse, som blender det med dusinvis af andre eau-de-vi’er i gigantiske cuvéer, som selvsagt ikke har den enkelte producents personlighed. Gabriel & Associés er et initiativ fra Maison Ferrand der skal gøre det muligt for små cognac-producenter at følge processen helt fra drue til flaske – på den måde oplever smageren en mere unik og personlig Cognac, med samme fokus på kvalitet der kan opnås via Maison Ferrands topmoderne faciliteter.

Farve: Kastanjebrun
Duft: Violer, brun farin og mandler.
Smagsnoter: Fløjlsbløde frugt- og briochenoter, som en stadig lun pæretærte med marcipan.

Serveringsforslag: Bør drikkes rent

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.

Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gabriel & Associés Borderies X.O”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.