Udsalg!

Farmers Block Signature Series Pinotage

kr.70,00

12 på lager

Varenummer (SKU): 522079 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

FARMER’S BLOCK SIGNATURE SERIES PINOTAGE

Besnærende Pinotage fra Western Cape i Sydafrika.

God til:
Oksekød, kalv, svinekød

INTENS OG FRUGTIG
En smuk mørkerød farve i glasset. Duften er indbydende med frugt i overdådige mængder og smagen frister med en god blanding af blommer, brombær og en snert af søde krydderier og røg.

Server f.eks. Farmer’s Block Signature Pinotage til kalv, spareribs, oksehaler, osso buco eller nyd den alene.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Druerne er dyrket med stor omhu på gamle vinmarker i Western Cape, og vinen er lavet med stor passion af vinmageren Madré van der Walt. Vinen gærer i tanke af rustfrit stål og lagrer derefter i op til 5 måneder med franske egetræsstave.

CO2 – Miljøvenlig
Transport af vin i bulk fra oprindelseslandet til aftapning i Danmark udgør en væsentlig reduceret CO2-belastning til sammenligning med vin importeret på flaske. I anerkendelse af det reducerede CO2-aftryk, men også sikringen af vinens kvalitet samt de økonomiske fordele ved transport af vin i bulk udgør bulkvin en stadig stigende del af vores forretning. Læs mere her – www.co2friendlywine.eu.

Om producenten
Da franske huguenotter i det 17. århundrede bragte vinstokke fra deres hjemland til den sydligste del af det afrikanske kontinent, var de formodentlig ikke klar over, at de lagde kimen til Sydafrikas vinproduktion. Landet har nu mere end 350 års erfaring med vindyrkning og leverer i dag top kvalitetsvine.

Serien Farmer’s Block består af fire vine lavet på Sydafrikas mest klassiske druesorter Shiraz-Cabernet, Pinotage, Chenin-Viognier og Pinotage Rosé. Farmer’s Block er transporteret fra Sydafrika i bulk og tappet i Danmark. Dette udgør en væsentlig reduceret CO2-belastning til sammenligning med vin importeret på flaske.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farmers Block Signature Series Pinotage”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.