Farmer’s Block Shiraz-Cabernet

kr.80,00

Varenummer (SKU): 522077 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FARMER’S BLOCK SHIRAZ-CABERNET

Masser af saft og kraft med flot balance. Et absolut godt bud på en yndlingsvin.

FRISK OG HARMONISK
Farmer’s Block Shiraz – Cabernet Sauvignon er dyb rød i farven med en tydelig duft af modne bær. Smagen er kompakt med en dejlig frisk frugtsyre der giver flot balance. Her er noter af brombær, solbær og lidt læder.

En glimrende ledsager til oksekød og modne oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Farmer’s Block Shiraz – Cabernet Sauvignon er lavet på Cabernet Sauvignon og Shiraz druer fra Western Cape i Sydafrika. Efter høsten bringes druerne til vineriet for yderligere behandling. Druerne afstilkes og mosten gennemgår en tempereret gæring.
Vinen transporteres fra Sydafrika i bulk og tappes i Danmark. Dette udgør en væsentlig reduceret CO2-belastning til sammenligning med vin importeret på flaske.

CO2 – Miljøvenlig
Transport af vin i bulk fra oprindelseslandet til aftapning i Danmark udgør en væsentlig reduceret CO2-belastning til sammenligning med vin importeret på flaske. I anerkendelse af det reducerede CO2-aftryk, men også sikringen af vinens kvalitet samt de økonomiske fordele ved transport af vin i bulk udgør bulkvin en stadig stigende del af vores forretning. Læs mere her – www.co2friendlywine.eu.

Om producenten
Leeuwenkuil Family Vineyards har to drivkræfter – kvalitetstid og kvalitetsvin. De sætter en ære i at bevare et stærkt familiebånd, og de deler en stor passion for at lave vin med henblik på at skabe spændende og mindeværdige vine fra et unikt terroir i Swartland. Willie og Emma Dreyer mødte hinanden, da de var 16, og sammen har de opbygget Leeuwenkuil og gjort vingården til det, den er i dag. De startede med 45 ha og har i dag 1250 ha med vinstokke. Leeuwenkuils rødder går helt tilbage til 1693, og navnet er en hyldest til de vilde løver, der strejfede omkring i markerne på jagt efter intetanende kvæg til at stille sulten med. De vilde løver udgjorde en stor trussel mod landmændene, så heldigvis for familien Dreyer egnede deres jord sig perfekt til dyrkning af vindruer.
Willies mantra er, at vi ikke arver jorden fra vores forfædre men nærmere låner den af vores børn.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farmer’s Block Shiraz-Cabernet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter