Espléndido Brandy 70 cl

kr.130,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 4711051 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FLØJLSBLØD OG DELIKAT
I glasset er brandyen smuk amberfarvet. Den liflige duft er vedholdende og ren. Smagen er fløjlsblød lækker med let bitre noter af træ fra fadlagringen.

Garvey Espléndido Brandy er perfekt at nyde let afkølet efter måltidet, men den gør sig også godt i drinks. Prøv evt. at servere den til søde sager eller tørret frugt.

Serveringstemperatur: 10-15°C

Fremstilling:
Garvey Espléndido Brandy er lavet på de bedste råvarer og lagret efter det traditionelle system med Criaderas og Soleras, hvor forskellige årgange blandes, indtil den rette lagringstid er opnået, hvilket i dette tilfælde er ni måneder.

Om producenten
Sherry kommer fra den sydlige del af Spanien, i området der rettelig hedder Jerez. Her fremstilles en af verdens største og mest komplekse vine, Sherry. Størstedelen fremstilles på den relativt neutrale Palomino drue, hvor det meste af smagskompleksiteten kommer fra de unikke lagringsmetoder der bruges til at fremstille de forskellige typer af Sherry.

Garvey er et af de ældste huse i området, grundlagt helt tilbage i 1780 af William Garvey, en irsk aristokrat. Han fik hurtigt Garvey til at være en af de førende producenter i området og trods skiftende ejerskab er Garvey stadig en af de førende bodegaer i området.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Espléndido Brandy 70 cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.