Beskrivelse
Rhubarb & Ginger tager udgangspunkt i Edinburghs ”normale” dry gin, som indeholder 14 forskellige botanicals (blandt andet appelsinskal, citrongræs, lavendel og morbær). I denne gin infuseres så rigelige mængder rabarber og frisk ingefær. Resultatet er en frisk og sprød gin med et smæld af citrus og en lang, krydret eftersmag.
Farve: Svagt rosa.
Duft: I duften masser af enebær, og man fornemmer klart både ingefær og rabarber.
Smagsnoter: Frisk og saftig. Krydret varme fra appelsin og ingefær, rød frugt og grannoter.
Serveringsforslag: Nyd den rent, med tonic eller i cocktails.
Edinburgh Gin er den perfekte fusion mellem det moderne og det traditionsrige. Deres tilgang til gin er på én gang progressiv og rodfæstet i Edinburghs 300 år lange tradition for gindestillation, og de producerer alt fra klassisk dry gin til luksuslikører og mere eksperimenterende limited editions. Desuden arbejder Edinburgh Gin på at uddanne flere destillatører til gerningen i et Knowledge Transfer Partnership med det lokale universitet.
I dag råder Edinburgh Gin over to destillerier, det ene i West End og det andet i havnedistriktet Leith.
Ian MacLeod Distillers er et skotsk spiritusfirma, startet i 1933 og i dag et af de største familieejede firmaer i spiritusindustrien. Udover at eje destillerierne Glengoyne og Tamdhu samt Edinburgh Gin, har Ian MacLeod også længe fungeret som en af de mest respekterede uafhængige aftappere, med serier som Chieftain’s, Dun Bheagan, As We Get It og Smokehead. Igennem 80 år har Ian MacLeod vægtet kvalitet over kvantitet, og udset sig de absolut bedste producenter at arbejde med, hvilket har resulteret i den misundelsesværdige portfolio af whisky, gin og rom-mærker, de har i dag.
I efteråret 2017 klappede whisky-nørder verden over i hænderne, da Ian MacLeod annoncerede, at de havde planer om at genåbne det hedengangne (og meget savnede) Lowland-destilleri, Rosebank.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.