Udsalg!

Domaines Bunan Bélouvé Rosé Côtes de Provence

Original price was: kr.175,00.Current price is: kr.120,00.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 721053 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

DOMAINES BUNAN BELOUVE ROSÉ AOP CÔTES DE PROVENCE

En klassisk Côtes de Provence-rosé. Harmonisk, frisk og delikat med sit helt eget udtryk.

God til:
Fisk – fede, fisk – mager, ost – mild

FRISK OG HARMONISK
Bélouvé Rosé AOP Côtes de Provence er sart laksefarvet i glasset. Duften er præget af frugter med lette hints af pomelo. Smagen er harmonisk, frisk og fyldt med citrusfrugter med god længde.

Bélouvé Rosé AOP Côtes de Provence er særdeles velegnet som aperitif, til fisk, salat eller andre lette retter.

Serveringstemperatur: 12-14°C

Fremstilling
Bélouvé Rosé AOP Côtes de Provence er lavet på en blanding af flere druer. Hovedparten er Cinsault og Cabernet. Alle druerne kommer fra marker i Le Castellet og La Cadiére d’Azur, hvor jordbunden består af kalksten. Umodne og overskydende klaser fjernes, og der holdes nøje øje med druernes modenhed for at kunne høste på det helt rigtige tidspunkt. Efter høsten afstilkes druerne, hvorefter de presses og gærer i tanke af rustfrit stål under kontrolleret temperatur. Vinen lagrer i ca. fem måneder før aftapning og klargøring til salg.

Om producenten
Domaines Bunan ligger i Bandol i Provence. Bandol har en lang og eventyrlig fortid som vindyrkningsområde, og vinene fra Bandol har både haft deres op- og nedture gennem tiden.

I 1961 blev brødrene Paul og Pierre Bunan forelsket i en ejendom i Bandolregionen i det sydlige Frankrig. Med den stærke sol, den stenede jord og de tørre stenvægge er Bandol ideel til vindyrkning både geografisk og geologisk set. En geologisk fejl i undergrunden lader vinrankernes rødder forankre sig i det jordlag, der blev dannet i trias for over 250 millioner år siden. Det maritime mikroklima bidrager, sammen med det høje antal solskinstimer om året, yderligere til de gode vækstbetingelser i området.

I dag er Paul og Pierres børn alle gået ind i familievirksomheden inden for hver deres område. En tager sig af vinmarkerne, en anden af kommunikation, en tredje af salg og marketing og en fjerde af vinfremstillingen. Familiens motto er, at der laves god vin, når du respekterer vinstokkene. Siden 2009 har Domaines Bunan dyrket vinmarkerne uden insektgifte og ukrudtsmiddel og er i dag økologisk certificeret og dyrker ydermere druerne på biodynamisk manér, for som de siger, en tilfreds vinranke giver bedre druer.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Domaines Bunan Bélouvé Rosé Côtes de Provence”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter