Domaine Philippe Bouzereau Beaune Teurons 1.er Cru

kr.399,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 03831311835 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

Årgang: 2018

Størrelse: 75,00

Druer: 100% Pinot Noir

Lagring: 18 mdr. på franske træfade (228 l.)

Alkohol: 13,50

Om produktet
Beaune 1. Cru ”Les Teurons” Rouge fra Domaine Philippe Bouzereau produceres med druer fra en lille parcel på 0,40 ha., som blev beplantet med Pinot Noir i 1957. Vinmarken ”Les Teurons” er en af de største og mest berømte 1. Cru-marker og ligger tæt på den vestlige del af byen Beaune, ved foden af skråningen. Her finder man en ret løst og ikke særlig dybt lag af småsten, ler og sand, på en dybere klippeholdig undergrund. Marken producerer hovedsageligt rødvine og giver ofte meget klassiske Beaune-vine, med velour og frugt, men også med god struktur, dybde og mineralitet. Siden 2015 har parcellen været i overgang til økologisk dyrkning.

Efter en klassisk afstilkning og en skånsom masning, gennemgår druerne en kølig (12° C.) skindmaceration i 12 dage på temperaturregulerede kar, inden man højner temperaturen og tillader en spontan gæring med druernes egen gær. Man foretager løbende sænkning af masken og omrøringer i mosten i de 25 dage, som gæringen varer. Efter en malolaktisk gæring, bliver vinen modnet i 18 måneder på franske fade af 228 l. Inden aftapning bliver vinen let klaret, men ikke filtreret for at bevare frugten og finessen.

Vinen har en flot, blank, rubinrød farve. Duften er dyb, med flotte nuancer af røde bær og krydderier. Den er flot afrundet og frugtrig i smagen, med god kompleksitet og velour. Eftersmagen bæres fint op af en god tannin og mineralitet, som gør vinen både charmerende og harmonisk. En klassisk rød Beaune, som både har blødhed, charme og kraft!

Server den til retter med lam, fuglevildt, okse, råvildt og til modne oste.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Domaine Philippe Bouzereau Beaune Teurons 1.er Cru”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter