Domaine Gerard Millet Sancerre Blanc

kr.230,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 1021013 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

GÉRARD MILLET SANCERRE BLANC

LIflig og frugtig vin med perfekt afstemt mineralitet og noter af citrus.

God til:
Svinekød, skaldyr, vegetariske retter, ost – kraftig

LÆKKER OG VELBALANCERET
En tør, liflig og frugtig vin med en god kombination af mineralitet og citrusaromaer. I munden er vinen utrolig fyldig og blød med en lækker afslutning.

Nyd vinen til f. eks. svinekød, skaldyr, vegetariske retter eller en god, moden ost.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
De første historiske beviser for vindruedyrkning i Sancerre er fra år 582. I løbet af det 12. århundrede begyndte munke og grever at dyrke druer for alvor. Dengang var Sancerre berømt for sine vine på Pinot Noir, men da Phylloxera udryddede de fleste Pinot Noir-vinstokke, plantede vinbønderne Sauvignon Blanc, som er ideel til klimaet i Sancerre. Der er tre forskellige jordtyper i Sancerre: Terres Blanches, som er en blanding af ler og kalksten beliggende på bakkerne i den vestlige del af Sancerrois, Caillottes som består af småsten og den kisel-/lerholdige jord som ligger på de østlige bakker.

Om producenten
Domaine Gerard Millet ligger i Bué, få kilometer fra Sancerre. Ejendommen har været i familiens eje gennem de sidste fem generationer. Vinmarkerne strækker sig over 24 hektar og går gennem Sancerre og Menetou-Salon. På 80% af vinmarkerne står der Sauvignon Blanc-druer og på 20% Pinot Noir-druer. Jorden dyrkes på en måde, så hver enkelt marks karakteristika fremhæves. Domaine Gérard Millets dybdegående kendskab til terroiret er det, der adskiller dem fra alle andre, og dette kendskab kommer tydeligt til udtryk i deres vine. Druerne udvælges nøje, og hver enkelt vinmark høstes separat, ligesom druerne fra hver enkelt gennemgår separate vinfremstillingsprocedurer. Hvert terroir har forskellige karakteristika, som giver hver sin unikke vin.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Domaine Gerard Millet Sancerre Blanc”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter