Beskrivelse
COULEURS D’AQUITAINE L’ABEILLE ET LA FLEUR ROUGE, BERGERAC
Bien og blomsten, en hyldest til det uundværlige samspil mellem bier og blomster, hvor begge drager nytte af den anden. En frugtig vin med afbalancerede tanniner.
God til:
Gås, charcuteri, ost – kraftig
FRUGTIG, ELEGANT OG LÆKKER
Intens mørkerød farve i glasset. Fede frugtaromaer (solbær) i næsen og en lækker smag med eftersmag af modne røde bør og stærke, velbalancerede tanniner.
Vinen er udsøgt til f.eks. rødt kød, charcuteri, røgede retter, svamperetter, stærk ost eller retter med eksotiske krydderier som ingefær, safran og fennikel.
Serveringstemperatur: 16-17°C
Fremstilling
Druerne kommer fra en mark beliggende i Périgord Pourpre i det sydvestlige af Frankrig, rundt om den berømte by Bergerac. Bergerac blev AOC-appellation tilbage i 1936. Jorden på vinmarken er ler- og kalkholdig. Vinen er lavet på lige dele Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinificering i tanke af rustfrit stål med udblødning ved lav temperatur før gæring. Alkoholisk gæring sker ved 25?C.
Om producenten
Siden dets grundlæggelse i 2008 er Couleurs d’Aquitaine blevet én af de vigtigste vinleverandører i det sydvestlige Frankrig. Firmaet forstår at optimere hver enkelt vinavlers potentiale.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.