Consulat Palace Champagne

kr.275,00

14 på lager

Varenummer (SKU): 1411061 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

CONSULAT-PALACE CHAMPAGNE BRUT, CUVÉE PRESTIGE

I Consulat Palace Brut kommer det bedste fra Meunier-druen frem. Den vokser i Marne-dalen langs bredden på Charly Sur Marne. Den specielle smag kommer hovedsageligt fra Meunier-druerne.

God til:
Skaldyr, fisk – fede, fisk – mager

FRISK OG ELEGANT
Champagne Consulat-Palace, Brut, Cuvée Pristige har en klar lys farve. Duften er ren med god kølig grøn frugt og lidt hvide blomster. I smagen er der en pæn mousse og god friskhed, ikke så tung og kraftig, men super elegant.

Dette vil være en oplagt ledsager til skaldyr og lette fiskeretter. Som aperitif bliver det ikke mere elegant.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Druerne høstes i september måned og bringes hurtigt til vineriet, efter den skånsomme presning gæres vinen under en kontrolleret temperatur på 16°C. Når gæringen er forbi, hviler 2/3 af vinen på tanke til det følgende forår, mens den resterende 1/3 gemmes 1 år.

Den stille vin tilføres 1/3 af vinen fra det foregående år og tilsættes en nøje udregnet mængde rørsukker og rendyrkede gærceller, inden den tappes på flaske og lukkes med en kapsel.

Flaskerne anbringes i kølige kældre for at opnå en langsom gæringsproces, som udvikler en stabil kulsyre i Champagnen. Når lagringstiden efter 15 måneder er forbi, anbringes flaskerne i stativer, hvor de drejes og langsomt rejses op, så depotet (bundfaldet) fra gæringen samles ved kapslen. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud, når kapslen tages af. Den endelige prop isættes og vinen er klar til salg.

Om producenten
Consulat-Palace er en specialitet fra den lille dal; Marne langs med floden Charly sur Marne. Her langs floden er det optimale voksested for Champagnes berømte drue; Pinot Meunier. Floden her giver den refleksion af solens stråler der giver optimal modenhed til druen. I den sidste ende er det det der gør denne Champagne helt speciel, duften af kandiseret frugt er typisk for denne drue.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Consulat Palace Champagne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter