Clairin Vieux Sajous Sherry Cask

kr.899,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5700000009212 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Et sjældent eksempel på en Sajous (clairin) lagret (rimeligt) længe! Her er det 4 år på et oloroso sherryfad. Oloroso er en tør, mørk og nøddeagtig vin, og det kan man godt lige fornemme i rommen, som får noter af tørret frugt og valnød. Lækkert! Den er tappet ved fadstyrke: 56,7% og ikke tilsat sukker.

Farve: Let gylden.
Duft: Noter af frisk sukkerrørssaft, nødder og tørret frugt.
Smagsnoter: Ret intens, med sajous’ens lidt salte, umami-agtige karakter næsten tæmmet af det gamle olorosofad. Det virker!

Lyden af navnet ”Velier” får en helt særlig følelse frem hos romnørder. Gang på gang formår masterminded bag firmaet, Luca Gargano, at chokere og henrykke romverdenen med udgivelser der sætter nye standarder for kvalitet, gennemsigtighed og nørderi.

Veliers ry for exceptionel kvalitet cementeredes allerede i ’00’erne med en perlerække af kompromisløse demerara-rom. Disse flasker er i dag højdemålet af kultrom og skifter ejere for astronomiske summer på spiritusauktioner verden over. Senere er firmaet blevet kendt for tropisk lagret Caroni, en særegen rom fra et nu lukket destilleri på Trinidad, med noter af røg, tjære og bacon. En ”acquired taste”, men når først du har den…

Sammen med Foursquares Richard Seale er Luca standhaftig (og højlydt) modstander af tilsætningsstoffer eller fusk med aldersbetegnelser, og derfor sætter Veliers nyeste serie af rom, Habitation Velier, gennemsigtigheden i højsædet. På etiketten blotlægges stolt enhver detalje om produktionen, lige fra ”angel’s share” til ester-indhold.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Clairin Vieux Sajous Sherry Cask”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter