Udsalg!

Churchill’s LBV 2018

Original price was: kr.215,00.Current price is: kr.160,00.

31 på lager

Varenummer (SKU): 2121333 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

CHURCHILL’S LATE BOTTLED VINTAGE PORT 2018

En elegant portvin med intens frugtsmag, fyldig og fløjlsblød med en frisk, vedvarende eftersmag.

God til:
Dessert, ost – mild

ELEGANT, FLØJLSBLØD OG FRUGTIG
Solid, mørk farve som sorte kirsebær med violet kant. Frisk, harpiksagtig duft med noter af mørke blommer og solbær. Yderst velstruktureret i munden med en smag af mørk chokolade og sort peber med masser af bid i eftersmagen. Klar til at nyde nu, men den kan også gemmes yderligere nogle år.

Lækker at nyde alene eller med frugt, chokoladedesserter eller bløde oste. Kan med fordel dekanteres.

Serveringstemperatur: 12-14°C

Fremstilling
Druerne er udvalgt blandt de bedste A-klasse druer fra Douro fra hver høst. De unge LBV portvine smages, udvælges og blandes med omhu. Den færdige blanding lagrer på store egetræsfade i fire år, hvor den blødgøres og ryster de skarpe tanniner af sig men uden at miste sin fyldige frugtsmag. Efter fire år aftappes den ufiltrerede portvin på mørke Vintage Port-flasker og lægges ned for at færdiggøre lagringen i de temperaturkontrollerede kældre. Denne LBV har virkelig vintage-kvaliteter og stort lagringspotentiale.

Om producenten
Churchill´s er et familiedrevet firma, som ligger i Vila Nova da Gaia og i Douro-dalen. De blev skabt af passion og mod, et usædvanligt barn af gamle traditioner og ungdommelig vision. Churchill´s tror på, at det er muligt at ære fortiden uden at leve i den.

Johnny Graham grundlagde Churchill´s som 29-årig i 1981 med ønsket om at give den traditionelle portvinsverden en mere personlig, tør stil med et frisk pust.
Churchill´s tror på det simple og naturlige. Deres vine er elegante med en naturlig syre og friskhed og laves udelukkende med klasse A-druer. De laver portvin og vin til børnebørnene, ikke til deres egen generation, og de går dedikeret op i at bevare planeten, så børnebørnene en dag kan gøre det samme. Churchill´s tænker i årtier, ikke kun på den næste høst, deres vine er lavet til at lagres.

Bæredygtighed står højt på Churchill´s dagsorden i alle aspekter af virksomhedens drift. De er med i ”Integrated Production Protocol”, som er en international certificering af bæredygtigt landbrug. I alle processer tænkes der i at have et minimalt spild og i at bruge genbrugsmaterialer.

Alle druerne til Churchill’s portvine høstes manuelt, sorteres to gange og trædes med fødderne i gamle tanke til samme formål på Quinta da Gricha. At træde druerne med fødderne giver en nænsom og grundig presning af druerne og skindet uden at ødelægge kernerne, og derved udtrækkes så meget farve og tanniner som muligt mens den friske naturlige druesmag og -duft bevares bedst muligt.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Churchill’s LBV 2018”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter