Udsalg!

Charles Mignon Brut Blanc de Noir

Original price was: kr.360,00.Current price is: kr.300,00.

4 på lager

Varenummer (SKU): 1421023 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

CHARLES MIGNON CHAMPAGNE BLANC DE NOIRS BRUT

En saftig og lækker champagne, der får munden til at løbe i vand blot ved duften.

God til:
Aperitif, kylling og kalkun

FRISK, CREMET OG DELIKAT
I glasset flyder de fine bobler i en konstant strøm i den sartgule Champagne. Den generøse og lækre duft er fyldt med ribs og hvid frugt. Smagen er yderst frisk, cremet og med noter af hvid frugt. En saftig og appetitvækkende sag.

Charles Mignon Premium Reserve Brut Blanc de Noirs er perfekt som aperitif, men den går også vældig godt til charcuteri og lyst kød.

Serveringstemperatur: 8-9°C

Fremstilling
Charles Mignon Blanc de Noirs Brut er produceret på Pinot Noir og Pinot Meunier, som dyrkes på marker i Marnedalen og Coteaux d’Epernay. Druerne plukkes i hånden og gærer i tanke af rustfrit stål under kontrolleret temperatur. Det er præcisionsarbejde at bevare de primære dufte og markens særpræg, og hele processen følges derfor nøje. Champagnen lagrer i de mørke kældre, hvor der er en konstant temperatur på 12?C, og efter 18-24 måneder er Champagnen klar til salg.

Om producenten
Charles Mignon er beliggende i Épernay, som er en af de vigtigste byer i Champagne-regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familiekarakter og som holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden, og Bruno Mignon sørger for, at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen, og her får champagnerne lov til at udvikle sin kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Charles Mignon er champagne af høj kvalitet fra 1. Cru eller Grand Cru marker. Fortryllende dråber, hvad enten det er Brut, Sec, Rosé eller den fantastiske top cuvée Comte de Marne.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Charles Mignon Brut Blanc de Noir”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter