Charme de Loire Sauvignon Blanc

kr.110,00

29 på lager

Varenummer (SKU): 1021003 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

DOMAINE DE LA VILLAUDIÈRE, CHARME DE LOIRE, IGP VAL DE LOIRE SAUVIGNON BLANC

Resultatet af mange generationers viden og erfaring med vinfremstilling. En vidunderlig vin med lækker balance mellem saft, blødhed og fylde.

KLASSISK, KOMPLEKS OG ELEGANT
Charme de Loire Sauvignon Blanc har en delikat lys farve. Duften er klassisk, kompleks og har elegante noter af hvide blomster og buksbom. Smagen er frugtig, balanceret og frisk, alt i alt en vin med elegance og personlighed.

Server vinen som aperitif, til fjerkræ eller laksecarpaccio.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Denne hvidvin er fremstillet 100 % på Sauvignon Blanc, som trives ekstremt godt i tempererede regioner. Når den er plantet i jord bestående af ler og flint, får den en vidunderlig balance mellem styrke, blødhed og aromatisk fylde. Efter 12 til 24 timers bundfældning gærer vinen ved 15-20?C i temperaturkontrollerede tanke. Den første smagning foretages for at vurdere årgangens karakteristika. Efter nøje udvælgelse af vinen klares og stabiliseres vinen inden den tappes på flasker.

Om producenten
Domaine de la Villaudière ligger 5 km fra Sancerre og dækker et areal på 15 ha, hvor jordens sammensætning er meget skiftende og varierer mellem kalksten, ler, grus og flint. Dette er med til at sikre et køligt klima, som er optimalt for Sauvignon Blanc druen. 75% af domainets jord er beplantet med Sauvignon Blanc og på de resterende 25% er der Pinot Noir til rødvins- og roséproduktionen.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Charme de Loire Sauvignon Blanc”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter