Chairman´s Reserve The Forgotten Cask

kr.375,00

Type – Mørk Rom
Producent – Saint Lucia Distillers
Land – Caribien
Region – St. Lucia
Indhold – 70cl
Alder – 6-11år
Alkohol – 40%
Finish – N/A
Antal flasker produceres – N/A

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5060184940184 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

The Forgotten Casks fra Chairman’s Reserve er en rom, der er baseret på Chairman’s Reserves Original Rum men med ekstra alder. Denne mørke rom er en blanding bestående af 6 til 11 årige rom, og har vundet flere anderkendte priser for sin velbalancerede smag og lange dejlige afrundende finish.

Hvordan produceres The Forgotten Casks fra Chairman’s Reserve?
The Forgotten Casks, fra Chairman’s Reserve er en rom med ekstra alder. Denne rom bliver distelleret til at efterligne rommen, der findes i ”de originale glemte fade” hos Chairman’s Reserve, som er blevet bevaret fra St. Lucia Distillers forfærdelige brand den 2. maj 2007. Klik her for at se hvordan Chairman’s Reserve Original Rum produceres.

Efter branden blev kældermesteren tvunget til at finde nye lagerpladser til sine romtønder under genopbygningen af destilleriet, og nogle af disse tønder blev derfor placeret forkert i forvirringen.
Disse ”glemte fade” gav kældermesteren en rom, som var for gammel til den originale blanding af Chairman’s Reserve. Da de smagte rommen, forelskede de sig i smagen og besluttede at lancere den som ny variant i deres sortiment – en rom med ekstra alder.

Læs mere om Chairman’s Reserve her for at få en bedre forståelse for, hvorfor destilleriet på St. Lucia producerer så fantastiske rom, som de gør.

Hvordan smager The Forgotten Casks?
Fyldig, mørk og mahognifarve med en intens næse af søde rosiner, tobak, rav, honning og vanilje. Smagen byder på grillet tropisk frugt og kandiserede valnødder, afrundet med bløde krydderier, der fortsætter som en lang vidunderlig finish.

Hvordan bør rommen nydes?
Vi anbefaler at nyde denne rom ”neat”, men den passer også vidunderligt i en cocktail som for eksempel en Old Fashioned, hvor denne rom vil gøre cocktailen mere afrundet.

Hvilke priser har The Forgotten Casks fra Chairman’s Reserve vundet?
Ligesom mange andre varianter af rom fra Chairman’s Reserve har denne rom også vundet anderkendte priser. Den har bl.a. vundet guld ved Tastings.com og ”Excellent & Highly Recommended” ved Ultimate Spirits Challenge med 93 points, hvor the Forgotten Casks var finalist.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chairman´s Reserve The Forgotten Cask”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter