Chabot 1986 70 cl

kr.689,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4711119 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

CHABOT VINTAGE ARMAGNAC 1986 (1986)
SMAGSNOTER
Krydderi, tørrede frugter, vanilje
ALKOHOL OG INDHOLD
40 % / 70 cl
LAND
Frankrig
OMRÅDE
Armagnac
PRODUCENT
Chabot
HOLDBARHED EFTER ÅBNING
Ubegrænset
DYRKNINGSMETODE
Konventionel
FADLAGRING
Ja
TYPE AF FAD
Eg

Fremstilling
Serien af Chabot Vintage Armagnac er en sjælden og udsøgt samling af Armagnacer. De lagres i mørke, sorte egetræsfade fra Gascogne. Årgangene udvælges og signeres personligt af Chabots Cellar Master. Som noget særligt kun for Armagnac, skrives det præcise høstår på etiketten af pergamentpapir, og hver flaske forsegles med gylden voks.
Med årgange, der går tilbage til 1888, kan kun nogle få udvalgte kendere prale af at eje en årgangsarmagnac, og derfor er disse årgangsarmagnacer, der kun findes i begrænset mængde, yderst respekterede og eftertragtede af visse restauratører og kvalitetsbevidste samlere.

Om Producenten
I 1828 blev navnet Chabot slået fast som en væsentlig medspiller i vin- og spiritushandlen. Med base i det kuperede landskab i Gascogne i landsbyen Labastide d’Armagnac, producerede familien den vin, der skulle bruges i destilleringen af Armagnac. I mere end et århundrede forblev de velfremstillede armagnac’er en velbevaret hemmelighed, som blev delt mellem nære venner, lokale i Gascogne og den franske adel.
I 1963 indtog Chabot Armagnac resten af verden. Chabots store internationale gennembrud skete under John Gentzbourgers lederskab. Brandyen modtog priser for sin høje kvalitet og karakteristiske smag. I dag fås Chabot Armagnac i 96 lande fordelt på hele kloden og er det bedst sælgende Armagnac-mærke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chabot 1986 70 cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter