Beskrivelse
RUND OG ELEGANT
Flot mørk, rød farve i glasset. Duften byder på noter af modne frugter og vanilje. Smagen er rund og smagsfyldt med elegante tanniner og noter af frugt og krydderier.
Serveres f.eks. til kalv, oksekød eller ovnbagt vagtel med figner. Vinen er også perfekt til foie gras eller et bredt udvalg af oste.
Serveringstemperatur: 17-18°C
Fremstilling
Jorden er grusholdig, og vinstokkene har en gennemsnitsalder på 30 år. Vinen er lavet på 60% Merlot og 40% Cabernet Sauvignon. Efter høsten gennemgår druerne traditionel vinifikation på temperaturkontollerede tanke af rustfrit stål og betontanke.
Om producenten
Margaux er kendt som en af de store distrikter der ligger nord for Bordeaux by. Appellationen Margaux dækker over 3 kommuner, og i hjertet af Margaux ligger Château Haut Tayac. Den nuværende ejer, Gérard Solivère, overtog den 10ha store ejendom i 1997 og moderniserede den bla. ved at bygge ny kælder og udstyre den nye kælder med nye, temperaturkontollerede fade.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.