2018 Ch. Deyrem Valentin Margaux

kr.380,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 121077 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

BEHAGELIG OG LIFLIG
Lækker rubinrød farve. Indbydende duft. Smagen er behagelig, rund og saftig med enestående hints af kakao. En virkelig lækker vin.

Serveres f.eks. til lammekølle, oksekød eller pasta med rørhatte. Den perfekte ledsager til et bredt udvalg af oste.

Serveringstemperatur: 17-18°C

Fremstilling
Château Deyrem Valentin har 13ha jord, som i det dybere lag er sand- og grusholdig. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 30 år. Vinen er lavet på 50% Merlot, 48% Cabernet Sauvignon og 2% Petit Verdot. Efter den manuelle høst gennemgår druerne traditionel vinifikation i betontanke. Udblødningen sker ved lav temperatur og tager ca. tre uger, hvor mosten pumpes over druekvaset eller slås ned i kvaset. Vinen lagrer 15 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 1/3 er nye, 1/3 har været brugt en gang og 1/3 har været brugt to gange. Den endelige blanding sker i tanke af rustfrit stål.

Om producenten
Château Deyrem Valentin ligger i hjertet af Margaux i Médoc, 30 km nord for Bordeaux. Vinslottet har sit navn fra den første ejer, Valentin Deyrem, som var den første fredsdommer i Margaux lige efter den franske revolution. I 1928 overtog Maurice Blanc ejendommen, og i dag ejer hans barnebarn, Jean Sorge, slottet. Jean fortsætter de århundreder gamle traditioner med hjælp fra sine to døtre. Familien arbejder med respekt for terroiret og blander tradition med ny teknologi for at lave elegante vine af høj kvalitet.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2018 Ch. Deyrem Valentin Margaux”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.