Udsalg!

CDI Guyana Armagnac Cask Finish High Proof

Original price was: kr.899,00.Current price is: kr.750,00.

9 på lager

Varenummer (SKU): 50640926 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

Demerara-rom lagret på armagnac-fade er usædvanligt, men aftapperen Compagnie des Indes er jo fransk, så hvis nogen skulle gøre det, må det være Florent og Compagnie! Inden de 36 måneders affinage på armagnac-fadet, har rommen ligget på bourbonfad i 11 år. Den er tappet ved 61,2% uden tilsat sukker eller kølefiltrering. Fadet, som havde nummer GDA61, gav i alt 479 flasker og selvom det ikke står på etiketten, er den tappet udelukkende til det danske marked!

Farve: Gammelt guld.
Duft: Duften er ikke tung og dyster, men overraskende frisk bag den kraftige alkohol (den er 61%!) med noter af citronmelisse, kastanjecreme, brændt sukker, tørrede blomster og urter (mynte).
Smagsnoter: Tør og powerful i starten, men udvikler så lidt mere sødmefulde noter af honningkage, nybagt brød, kardemomme og ristede kastanjer.

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

Compagnie des Indes er en såkaldt ”uafhængig aftapper”. Firmaet er startet af franskmanden Florent Beuchet, og henter inspiration fra Det Britiske Ostindiske Kompagni, som i seksten-, sytten- og attenhundredetallet importerede sjældne og eksotiske varer fra hele verden til Europa. På samme måde finder Florent fade fra brokere og destillerier i hele romverdenen – lige fra Florida til Jamaica, Fiji og Indonesien – og tapper dem under brandet Compagnie des Indes. Mange tappes som ”single casks”, men CDI udgiver også velkomponerede blends.

De sidste par år har resten af Europa skævet misundeligt til Danmark når Florent serverer den årlige batch af eksklusive, danske enkeltfadsaftapninger. Disse er altid tappet i fadstyrke og uden tilsat farve eller sukker – noget, som får tænderne til at løbe i vand på romnørder verden over! Men man finder dog også mere sødmefulde og easy-drinking rom i serien af transcaribiske blends; fx Latino og Caraïbes. Her er noget for enhver smag.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CDI Guyana Armagnac Cask Finish High Proof”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.