Udsalg!

CDI Barbagaya Blend of Barbados and Guyana

Original price was: kr.699,00.Current price is: kr.500,00.

10 på lager

Varenummer (SKU): 50640924 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

Som du måske har gættet ud fra navnet, er aftapningen Barbagaya en blanding af rom fra Barbados og Guyana. Det er 3. gang, Compagnie des Indes laver sådan et ”small batch” blend (Dominidad og Veneragua var de første) – og de bliver bedre og bedre! Her er det ét fad fra Barbados og ét fra Guyana, begge fyldt i april 2007 og lagret delvist i tropisk klima og delvist (40%) kontinentalt, som er blandet og efterfølgende tappet ved 43% alkohol uden kølefiltrering.

Farve: Gylden.
Duft: Først milde egetræsnoter og vanilje, så mørkere aromaer af brun farin, lidt puddersukker og et touch af kandiseret appelsin.
Smagsnoter: Rammer tungen med en kaskade af kokosflager, toastet eg, vaniljesukker, og lægger sig så let og blødt på tungen med en lækker naturlig sødme.

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails – fx i en Rum Old Fashioned!

Compagnie des Indes er en såkaldt ”uafhængig aftapper”. Firmaet er startet af franskmanden Florent Beuchet, og henter inspiration fra Det Britiske Ostindiske Kompagni, som i seksten-, sytten- og attenhundredetallet importerede sjældne og eksotiske varer fra hele verden til Europa. På samme måde finder Florent fade fra brokere og destillerier i hele romverdenen – lige fra Florida til Jamaica, Fiji og Indonesien – og tapper dem under brandet Compagnie des Indes. Mange tappes som ”single casks”, men CDI udgiver også velkomponerede blends.

De sidste par år har resten af Europa skævet misundeligt til Danmark når Florent serverer den årlige batch af eksklusive, danske enkeltfadsaftapninger. Disse er altid tappet i fadstyrke og uden tilsat farve eller sukker – noget, som får tænderne til at løbe i vand på romnørder verden over! Men man finder dog også mere sødmefulde og easy-drinking rom i serien af transcaribiske blends; fx Latino og Caraïbes. Her er noget for enhver smag.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CDI Barbagaya Blend of Barbados and Guyana”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.